Kvalitet, kunskap och service för din framgång


Solfilmsgruppen Norden AB grundades 1990, syftet var att bygga upp en kundservice och återförsäljningsorganisation för fönsterfilmer av högsta kvalitet. Solfilmsgruppen Norden AB är idag en av de största distributörerna i Skandinavien och är belägna i Handen, 2 mil söder om Stockholm.

Solfilmsgruppen AB erbjuder

 • Leverans samma dag Ni beställer
          Läs mer här..

 • Oslagbar support och kundservice
  Vi hjälper dig att välja rätt film, söka specifik information, förklara installationsmetoder och ge support vid ovanliga problem eller frågor.

 • Marknadens bästa utbildningar
  Den slutliga kvaliteten på våra filmer bygger på en perfekt installation. För att stöda dig som installatör med den senaste tekniken och färskaste informationen från branschen erbjuder vi marknadens bästa utbildningar. 

 • Marknadsföring
  Våra återförsäljare kan välja att vara sökbara i återförsäljardatabasen på vår hemsida där man enkelt hittar en återförsäljare i närområdet. Våra kunder och återförsäljare har även tillgång till annonsmallar, informationsbroschyrer och annat som underlättar för företaget att synas. 

Hela organisationen inom företaget Solfilmsgruppen Norden AB har som mål att göra installation av solfilm enkelt, lönsamt och motiverande för dig. Solfilmsgruppen Norden AB är leverantören som stödjer sina återförsäljare till hundra procent.

Tveka inte att kontakta oss på 08-644 33 30 eller info@solfilmsgruppen.se

Logga in som återförsäljare
Johnson Windows Films
Premium Shield
3M
Glasbransch föreningen
Gilla oss på Facebook!Gilla oss på Facebook!
Logga in