Kommande utbildningar

PremiumShield- Lack / Stenskotts skyddsfilm utbildning 14-15 Mars 2019 + 25 April

Plats: Stockholm
Utbildningsdatum: 2019-03-14
Sista anmälningsdag: 2019-03-13
Prisuppgift: 5950 kr exkl. moms/ deltagare

Vår praktiska utbildning för montering av PremiumShield lackskyddsfilm är utformad för personer med lite eller ingen erfarenhet av liknande produkter. Här får du alla kunskaper som krävs för att göra bra kvalitetsjobb, få många nöjda kunder och en bra försäljning.

Det är inte så enkelt som man kan tro att montera lackskyddsfilm. Du bör vara van att arbeta med händerna, ha känsla för detaljer, gärna vara artistiskt lagd och ha ett stort tålamod.

Under utbildningen arbetar man praktiskt montera färdigskurna bitar till stötfångare, motorhuv etc på olika bilmodeller av olika svårighetsgrader. Man får även träna på att skära manuellt i materialet. 

Vi går igenom PremiumShield studio, som är en PC-programvara för utskärning av lackskyddskit till de flesta bilmodeller.

Efter avslutad utbildning har du de grundläggande kunskaperna i hur PremiumShield lackskyddsfilm ska monteras. För att bli en professionell montör krävs mycket övning och det är viktigt att fortsätta montera regelbundet. 

Pris 5 950 kr exkl moms/ deltagare.

Anmälan info@solfilmsgruppen.se

I priset ingår för- och eftermiddagsfika, lunch och verktygspaket (grundpaket) och diplom.

Tid: 9-16 båda dagarna med avbrott för lunch kl 12-13.
Plats: Dalarövägen 37E Handen

25 April har vi en uppföljningsdag som ingår i kursavgiften. Deltagarna får då komma tillbaka en dag och öva på det som man känner att man vill öva mer på. 

Bifogade filer

Klicka på filnamnet för att ladda ner filen.

PremiumShield utbildning.pdf

Logga in som återförsäljare
Johnson Windows Films
Premium Shield
3M
Glasbransch föreningen
Gilla oss på Facebook!Gilla oss på Facebook!
Logga in