Om Solfilmsgruppen

Välkommen till oss på Solfilmsgruppen!

Solfilmsgruppen Norden AB grundades 1990. Syftet var att bygga upp en kundservice och återförsäljarorganisation för fönsterfilm av högsta kvalité. Solfilmsgruppen är idag en av Skandinaviens största distributör av fönsterfilm. Vi kan erbjuda ett komplett sortiment av solfilm, säkerhetsfilm, dekorfilm samt lackskydd- och stenskottsfilm. Kontor och lager ligger i Handen, två mil söder om Stockholm. 

Solfilm är ett smart och miljövänligt val
Vi på Solfilmsgruppen arbetar hållbart och säljer bara produkter av högsta kvalité som håller länge. Hållbarhet ger lönsamhet tänker vi. Solfilm är en mycket bra lösning för både ekonomi och miljö. Det är betydligt dyrare att kyla ner ett rum eller lokal än att värma upp den. Med en solfilm av hög kvalité på fönstren reducerar du värmen i rummet och det går åt mindre energi för att sänka rumstemperaturen. Kalla vinterdagar har solfilmen en isolerande effekt och gör så att värmen stannar inomhus.
Genom Scandinavian Logistics Partners klimatkompenserar vi för de utsläpp av växthusgaser som transporter av film till oss. Dessa pengar investeras i South Pole Groups klimatprojektkoldioxidsavtryck i Kongo, Brasilien och Kambodja. Läs mer om de projekten här. Förutom att klimatkompensationen ger en positiv miljöeffekt så bidrar detta även till social hållbarhet i lokalsamhället.

Kundsupport och service
Vi sätter stort värde på att kunna erbjuda dig som kund produkter av högsta kvalité och att ge dig den bästa servicen. Vi hjälper dig gärna att välja rätt film och ge dig den support du behöver för att göra installationen av film enkel, lönsam och fackmannamässig. 
Solfilmsgruppen är leverantören som stödjer dig som återförsäljare till hundra procent!

Återförsäljare över hela landet
Våra återförsäljare finns över hela landet och du hittar dem under fliken Återförsäljare.
Är du redan kund och vill vara sökbar som återförsäljare så hör av dig till oss.

Branschens bästa utbildningar
Den slutliga resultatet på våra filmer bygger på en perfekt installation. Vi erbjuder utbildningar där du lär dig tekniken av montörer med lång erfarenhet i branschen. Målet är att du ska få en omfattande utbildning både teoretiskt om hur filmerna är uppbyggda och praktiskt med övningar för få de bästa kunskaperna och förutsättningarna för att göra ett professionellt arbete.
Läs mer om våra olika utbildningar under fliken Utbildningar.

Önskar du våra produktpärm med hela vårt sortiment eller prislistor, skicka ett mejl till oss så skickar vi dessa till dig.

Välkommen att kontakta oss på 08-644 33 30 eller info@solfilmsgruppen.se