Invändig film

Solfilm är en klok investering!

Solfilmer absorberar både värme och nästan all ultraviolettstrålning som når fönster och glas. Både UV-strålning och synligt ljus är en starkt bidragande orsak till att golv, möbler och annan inredning bleks. Genom att installera solfilm med UV-skydd skyddar du föremål som utsätts för ljus mot blekning. Alla våra filmer har ett 99% skydd mot UV-strålar. Filmerna ger även ett visst splitterskydd vid eventuellt glaskross.

Ljusreflexer, besvärande värme och intensivt ljus försämrar arbetsmiljön. En modern solskyddsfilm ger effektiv avskärmning och skapar förutsättningar för ett behagligare inomhusklimat oavsett årstid. 

Palisade - En filmserie från JWF med Nano Teknik. Den finns i 40% samt 50% passar såväl kontor så som privatfastigheter.

Dynaclime - en fotokromatisk solfilm som blir mörkare ju mer solen skiner.

Scenic View -  en serie filmer som är reflekterande från utsidan men bara upplevs som tonad från insidan. filmen ger en hög värme- och bländningsreduktion samt fungerar som ett effektivt insynsskydd. Passar bra till privatbostäder och kontorsmiljöer.

Daylight Natural - en neutral filmserie som ger ett mindre reflekterande utseende och har en mycket hög optisk klarhet. Filmen har en hög värmereduktion och minskar störande reflektioner utan att upplevas som mörk. Passar bra till bostäder och kontorsmiljöer.

Solar Silver - en filmserie med hög reflektion på båda sidor. Den höga reflektionen av solstrålning gör filmen till ett bra skydd mot värmestrålning. Den ger även ett effektivt insynsskydd och en speglande fasad. Passar bra till lager eller lokaler.

Sunlight - en ljus film med en hög värmereflektion som är ett bra alternativ till mörka reflekterande filmer. Denna film behöver fogas även invändigt.

Sunset Bronze -  filmen med en varm kopparton som ger en hög värmereducering och minskar irriterande reflektioner utan att upplevas som mörk.

Ultra Light 80 - en mycket ljus film med maximal värmeavvisning. Filmen har en hög IR-reduktion och ger inga störande reflektioner.

3M Prestige - en metallfri filmserie med mycket högvärmeavvisning. Filmen reducerar irriterande bländning. Passar bra för bostäder och kontorsmiljöer.

 

StockSnap_R7BF7JF0UP_2.jpgMed solskyddsfilmer minskas de störande reflexerna i bildskärmen utan att den fina utsikten genom fönstret försämras.

Se produkter nedan.