Utvändig film

Solfilm ger en snyggare fasad, ett behagligare inomhusklimat och bidrar till lägre energikostnader.

Här hittar du filmer som passar alla behov. De är underhållsfria, estetiskt tilltalande och uppfyller högt ställda krav på värmeavskärmning och insynsskydd. Solskyddsfilmer absorberar både värme och 99% av de ultravioletta strålarna som når fönster och glas. Du får bäst effekt när filmen monteras så långt ut som möjligt. På treglasfönster rekommenderar vi utvändig montering. De flesta utvändiga filmerna behöver fogas för att garantin ska gälla och för att ge en längre hållbarhet. Filmerna har olika egenskaper och finns i olika toningar. Nedan ser du en kort beskrivning av varje film som är gjorda för att monteras på utsidan av glaset. För mer information om respektive film se fliken till vänster.

Palisade - En filmserie från JWF med Nano Teknik. Den finns endast i 75% och passar såväl kontor så som privatfastigheter.

Solar Silver - En filmserie med hög reflektion på båda sidor. Den höga reflektionen av solstrålning gör filmen till ett mycket bra skydd mot värmestrålning. Den ger även ett effektivt insynsskydd och en speglande fasad. Passar bra till lager och industrimiljöer.

Solar Bronze - Filmen med en varm kopparton ger en hög värmereducering och minskar irriterande reflektioner utan att upplevas som mörk.

Daylight Natural - En neutral filmserie som ger ett mindre reflekterande utseende och har en mycket optisk klarhet. Filmen har en hög värmereduktion och minskar störande reflektioner utan att upplevas som mörk. Passar bra till privatbostäder och kontorsmiljöer.

Scenic View - En serie filmer som är reflekterande från utsidan medan insidan upplevs som mörk beroende på filmens toningsgrad. Filmen ger en hög värme- och bländningsreduktion samt ett effektivt insynsskydd. Passar bra till privatbostäder och kontorsmiljöer.

Ultra Light 80 - En mycket ljus film med maximal värmereduktion. Filmen har hög IR-reduktion och ger inga störande reflektioner.

3M Prestige - En metallfri filmserie med mycket hög värmereduktion. Filmen reducerar irriterande bländning. Passar bra för bostäder och kontorsmiljöer.

StockSnap_SSE1SXCS1N_22.jpg

Se produkter nedan.

 

Utvändig Palisade 75% 122cm
Kontakta oss för pris
Utvändig Palisade 75% 152cm
Kontakta oss för pris
Utvändig Palisade 75% 91,5cm
Kontakta oss för pris